Over Stichting DIG050

Welkom bij Stichting DIG050 
 ​

Stichting DIG050 is een kleinschalige dagbesteding met 2 locaties in de Stad Groningen en Hoogezand. We zijn in zowel Groningen als Hoogezand een Algemene Voorziening. Dit betekent dat, wanneer u woonachtig bent in de gemeente Groningen dan wel de gemeente Midden-Groningen, u geen indicatie nodig heeft en u de activiteiten van DIG050 gratis kan bezoeken. We noteren alleen wie u bent en wie uw contactpersoon is, voor het geval er iets gebeurt.
Onze dagbesteding is ooit begonnen als computerproject. Dat was vele jaren geleden. We zijn flink gegroeid en naast de computer zijn er ook andere activiteiten. Er wordt gekookt, geknutseld, geschilderd maar ook even aanschuiven voor een kopje koffie is helemaal goed. We helpen bezoekers waar we kunnen.

Soms met hulp bij een digitale aanvraag en soms helpen we door alleen maar even te luisteren.

Naast vrijwilligers zijn er op elke locatie ook gediplomeerde medewerkers aanwezig.


Het is Corona-tijd in de wereld en ook wij ontkomen daar niet aan.

Er is niet zoveel plaats bij de activiteiten maar we zijn wel open omdat we het belangrijk vinden dat mensen bij ons terecht kunnen als het even niet lukt.

Als de Corona maatregelen versoepelen worden de activiteiten weer in ere hersteld zoals schilderen, samen eten en worden ook onze openingstijden verruimd.


Tot gauw. groetjes van het team van DIG050


Wilt u meer weten over Stichting DIG050? Klik dan hier